Ben jij wie wij zoeken?

Squash City is met grote regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk de vacatures op deze pagina en reageer als je in aanmerking komt!

 

Zelfstandig werkend kok gezocht!

Kun jij lekker koken, maar wil je niet meer in het weekend werken? Solliciteer dan nu! Onze keuken is open op maandag tot en met donderdag. Je werkt +/- 20 uur in de week. Dit kan ook op freelance basis.

Je werkt zoveel mogelijk met seizoensgebonden streekproducten en je hebt inspraak op de wekelijks wisselende menukaart. Je staat zelfstandig in de keuken en je bent onderdeel van het gezelligste barteam van Amsterdam.

Naast een verdienstelijk salaris, mag je gratis sporten!

Interesse? Mail je cv naar info@squashcity.com

 

 

Werken achter de bar?

NIEUWE SOLLICITATIERONDE GESTART!    mail vandaag nog je cv + foto naar iris@squashcity.com

Wij zijn regelmatig op zoek naar frisse, verzorgde meiden/jongens (minimaal 18 jaar) met een vrolijk humeur, die niet bang zijn om hard te werken en die weten wat het is om écht service te verlenen. 

Ben jij onze nieuwe topper? Je ziet er verzorgd uit. Je bent vrolijk en assertief. Je werkt met gemak 2 (avond-)diensten per week, waarvan minimaal 1 in het weekend en we kunnen je, in overleg, flexibel inroosteren. Je hebt de verantwoording over de bar tijdens jouw dienst en het liefst heb je ervaring in een soortgelijke functie. Waar nodig zullen wij je intern bijscholen. Voor de echte enthousiasteling bestaat er de mogelijkheid om door te groeien tot floormanager, waarbij je aanzienlijk meer verantwoordelijkheden krijgt. Je vindt Squash City een fantastisch bedrijf en je wilt dit graag uitdragen. 

Kun je je vinden in bovenstaande? Stuur dan een mail met motivatie, je CV en een foto naar iris@squashcity.com

Taken bestaan onder andere uit het klaar maken van warme en koude dranken, bier tappen en het maken van broodjes. Terras lopen. Schoonmaken en bijvullen van de bar. Schoonmaakrondes lopen in de kleedkamers, toiletten saunacomplex.

Werken bij de receptie?

Als receptioniste ben je het gezicht van Squash City. Je bent het eerste en laatste aanspreekpunt voor onze leden. Je bent vriendelijk, representatief, je kunt zelfstandig plannen en organiseren en je kunt helder en begrijpelijk communiceren. Ben je inzetbaar voor avond-en weekenddiensten en lijkt het je leuk om part-time deel uit te maken van ons team? Kun je meerdere balletjes tegelijk in de lucht houden en ben je service-gericht? En doe je dat bovenal allemaal met een lach? Voor de echte enthousiasteling bestaat er de mogelijkheid om door te groeien tot floormanager, waarbij je aanzienlijk meer verantwoordelijkheden krijgt.

Mail je motivatiebrief met CV & foto, mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op! Mail naar baffie@squashcity.com

Werken als fitness instructeur/instructrice?

Kan jij mensen motiveren en begeleiden? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Je moet in het bezit zijn van een Aalo, Fitvak, Cios, oid diploma. Ervaring is een pre.

Interesse?  Mail je CV naar mark@squashcity.com. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met je op.

Werken als groepsles instructeur/instructrice?

Vind je het leuk om voor een groep mensen te staan en te entertainen? Heb je ervaring in het geven van verschillende groepslessen? Ben je nog op zoek naar uurtjes lesgeven?  Stuur dan je cv naar caro@squashcity.com

Werken bij de kinderopvang?

In de ochtenduren. Voor meer informatie mail caro@squashcity.com.

  • Spinning Marathon: vrijdag 27 oktober 2017 18:00 - 20:00 uur

    Doe mee met de Spinning Marathon voor de mensen in Cambodja op vrijdag 27 oktober van 18:00 - 20:00 uur. In Cambodja in de jun...

    Lees meer
  • Brazilian Butt Lift

    Brazilian Butt Lift is een mix van Braziliaanse dans met traditionele bilspieroefeningen. Brazilian Butt Lift is een medium int...

    Lees meer
Meer nieuws