Tarieven bij sportschool Squash City in Amsterdam

Bij Squash City in Amsterdam kun je in tegenstelling tot bij andere sportscholen in Amsterdam, jouw maandlidmaatschap maandelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Als je op vakantie gaat, geblesseerd raakt of gewoon even in een drukke periode belandt kun je tijdelijk je lidmaatschap bevriezen. 

Bij Squash City sport je tevens extra voordelig tijdens onze ruime daluren:

 • Maandag t/m vrijdag: inchecken tot 17.00 uur
 • Maandag t/m donderdag: inchecken vanaf 22.00 uur
 • Zaterdag en zondag: inchecken vanaf 14.00 uur

Profiteer alléén deze maand van de jubileumdeal met meer dan € 100 startvoordeel 

Wil jij starten met fitness in Amsterdam? Meld je dan nú aan, claim de jubileumdeal en je maakt kans om op de Squash City gastenlijst te komen! Er zijn een beperkt aantal plekken op de gastenlijst. Vul het formulier hieronder in en ontdek direct of jij 1 van de gelukkige personen bent die met meer dan € 100 voordeel mag starten. Let op: de de jubileumdeal is alleen beschikbaar voor 16 jaar en ouder.

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 • YIN YOGA

  Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

  Lees meer
 • Leuke collega's gezocht!

  Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

  Lees meer
Meer nieuws