Corona virus 14-10-2020

Goed nieuws! Wij blijven open en jij kan blijven sporten.

Helaas blijven de COVID-19 besmettingen wel stijgen, wat heeft geleid tot extra maatregelen vanuit de overheid. Wat betekenen deze nieuwe maatregelen voor jou tijdens het sporten in Squash City?

 • Houdt altijd 1,5m afstand.
 • Kleedkamers worden vanaf nu garderobe ruimtes en zijn alleen nog te gebruiken om je (waardevolle) spullen op te bergen in een locker. Omkleden is niet toegestaan, kom in sportkleding naar Squash City. Neem schone indoor sportschoenen mee. Wisselen van schoenen kan op de begane grond.
 • De doucheruimtes en sauna zijn vanaf nu gesloten.
 • Het blijft mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5m wordt gehandhaafd. Wedstrijden mogen niet, “Sides” mag wel (Google “Sides Squash”). Squashlessen van onze coach Nick Kuys gaan door, deze kan je reserveren bij de receptie. Bekijk deze instructievideo van Squash Bond Nederland, en gebruik deze tips om verantwoord te squashen op 1,5 meter afstand. Weten welke richtlijnen er nu gelden óf meer weten over squash? Bekijk dan www.squash.nl
 • Ga na het sporten meteen weg.
 • De lessen, zowel binnen als buiten, blijven allemaal doorgaan. Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de les en ga meteen na afloop weg.
 • Je hoeft niet te reserveren voor de fitness, maar respecteer het maximum aantal bezoekers per ruimte, dit staat aangegeven bij de ingang van iedere ruimte. Houd altijd 1,5m afstand - ook als je samen traint. Is het te druk? Zoek in een andere ruimte een plekje. Het is niet toegestaan te trainen in de fitnessruimte in groepen van 2 of meer personen.
 • Bar en restaurant blijven helaas gesloten.

Verder willen we als Squash City voor iedereen een veilige omgeving creëren. We hebben ons best gedaan alle adviezen van het RIVM op te volgen, maar kunnen dit niet alleen. Daarom vragen we nogmaals iedereen de 1,5m afstand te respecteren. Geef elkaar de ruimte, ook op het trappenhuis. Komt er iemand naar beneden gelopen? Wacht dan even tot hij/zij van de trap af is voor je naar boven loopt.

We adviseren het gebruik van een mondkapje in de algemene ruimtes, tijdens je training of les mag je het mondkapje afdoen.

Heb je COVID-19 gerelateerde klachten? Blijf thuis! Alleen zo houden we het virus buiten Squash City.

We hopen dat iedereen veilig blijft sporten bij Squash City. 

Stay safe! 

 

Met sportieve groet,  

Team Squash City  

 

 • YIN YOGA

  Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

  Lees meer
 • Leuke collega's gezocht!

  Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

  Lees meer
Meer nieuws