Starten met fitness in het centrum van Amsterdam?

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze Squash City instructeurs. Combineer je het met een van de vele groepslessen die wij aanbieden haal je het maximale uit jezelf. Zo helpen wij jou je fitness doelen te behalen. Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Verschillende fitness mogelijkheden

Het lichaam bestaat uit veel spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeft iedereen een eigen doelstelling en ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur en losse gewichten. Ook worden er iedere dag van de week TRX/Total Body Workouts in de fitnessruimte gegeven. En dagelijks zijn er '15 minuten' buiksessies. Verder:

 • Uniek in Amsterdam: 6 gratis persoonlijke afspraken in de eerste 2 maanden met een fitness instructeur.
 • Fitnessruimte is volledig voorzien van airconditioning
 • Leden maken gratis gebruik van onze luxe sauna en relaxruimte (Finse sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad)
 • Wekelijks Indoor Bootcamp lessen
 • Studenten tarief: € 32,90

Bij Squash City in Amsterdam is het ook mogelijk om met behulp van een 'op maat gemaakt schema' je training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier heel graag bij! Fitness Amsterdam: het was nog nooit zo makkelijk.

Profiteer alléén deze maand van de jubileumdeal met meer dan € 100 startvoordeel bij Squash City Amsterdam

 • Ontvang een welkomstpakket t.w.v. € 100
 • Flexibele abonnementen: de maandabonnementen zijn maandelijks opzegbaar

Meld je nú aan en je maakt kans om op de Squash City gastenlijst te komen! Er zijn een beperkt aantal plekken op de gastenlijst. Vul het formulier hieronder in en ontdek direct of jij 1 van de gelukkige personen bent die met meer dan € 100 voordeel mag starten.

Let op: de jubileumdeal is alleen beschikbaar voor 16 jaar en ouder.

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 • YIN YOGA

  Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

  Lees meer
 • Leuke collega's gezocht!

  Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

  Lees meer
Meer nieuws