Wilt u graag uw doelen behalen onder persoonlijke begeleiding?

Squash City biedt één-op-één coaching waarbij onze trainers zich richten op uw persoonlijke doel en aandacht besteden aan uw specifieke (medische) situatie. Speciaal voor mensen die graag wat meer begeleiding willen of behoefte hebben aan meer informatie en kennis op het gebied van effectieve trainingen. Squash City heeft diverse topcoaches in dienst die u kunnen helpen om uw doelen te verwezenlijken.

Dus wilt u:

 • Een Personal Trainer die zorgt dat u op en top gemotiveerd blijft?
 • Sneller uw doelen behalen?
 • Meer uitdaging in uw training? 
 • Afslanken, effectief uw conditie verbeteren of spieren opbouwen?
 • Andere trainingsvormen zoals Kettlebell training, TRX of Olympic Weight Lifting ontdekken?

Ga dan aan de slag met een van onze high qualified Personal Trainers! Jouw Personal Trainer zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en dat je altijd jouw persoonlijke doel behaalt: resultaat staat bij Squash City namelijk altijd voorop!

Maak kennis met onze Personal Trainers

Mark van der Wallen
Email: mpt4everybody@gmail.com

"Uitbehandeld bij de fysio, maar nog niet zo fit als je wilt zijn? Graag topfit het nieuwe seizoen in? Ik help je graag nog een stapje verder! Als basis studie heb ik het CIOS gedaan en sportmanagement gestudeerd. Hiernaast heb ik vele cursussen gedaan om mijn kennis en ervaring te vergroten. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de fitnessbranche als instructeur en sinds 1998 ook als personal trainer. Vanaf 2002 werk ik bij Squash City als Fitnessmanager, instructeur en Personal Trainer. Ik vind het leuk en dankbaar werk om iedereen te helpen om zijn of haar doelen te bereiken. Ik heb grote affiniteit met sport specifieke trainingen en herstel/revalidatie training, maar je kan natuurlijk ook bij me terecht voor een “gewone” total body workout. Mijn doel: Gevarieerde trainingen geven en samen een manier zoeken om op een verantwoorde manier snel resultaat te boeken."

 

Igor Broersen
Email: igorbroersen@gmail.com

"Ik heb vroeger veel verschillende sporten gedaan (o.a. hardlopen/conditietraining, tennis en voetbal), maar fitness was voor mij liefde op het eerste gezicht. Ik hou van de uitdaging om elke keer nieuwe oefeningen en trainingsmethodes toe te passen op mijn eigen trainingen, maar ook op de mensen die ik dagelijks train bij Squash City: proberen te variëren, af te wisselen en te blijven verrassen. Zo hou je het leuk voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen waar je mee werkt. Het is mijn persoonlijke visie dat je je moet blijven ontwikkelen in wat je doet, wat voor werk dat ook mag zijn – en dat is iets waar ik mezelf en de mensen die ik train aan probeer te houden."

 

 

 

Rober Acar
Email: info@fysicforward.nl

"Het geeft mij energie om mensen op een uitdagende en leuke manier fitter te maken! Met een achtergrond in fysiotherapie geloof ik dat het essentieel is om goed te bewegen om blessurevrij tot het uiterste te kunnen gaan met trainen. Een correcte houding, mobiliteit, stabiliteit en coördinatie zijn de basis en vanuit hier werken we verder. Voordat we beginnen met 1 op 1 trainingen vindt er een intake plaats met bewegingsanalyse, conditie -en techniektesten. Het resultaat hiervan en jouw persoonlijke doelstellingen bepalen het verloop van het trainingstraject.  Wil jij creatiever en effectiever trainen? Start your journey now. Spreek mij aan voor een gratis personal training intakegesprek!"

Maak kennis met Personal Training

Start nú met Personal Training bij Squash City. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op verzenden. Squash City neemt binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 • Met een strak lijf de zomer in?

  Doe mee met de BBB! Bij deze les ligt de aandacht op Buik, Bil & Been.

  Lees meer
 • YIN YANG YOGA

  Tijdens de yin yang yoga lessen wordt yin yoga gecombineerd met elementen uit yang yoga stijlen.

  Lees meer
Meer nieuws