Wilt u graag uw doelen behalen onder persoonlijke begeleiding?

Squash City biedt één-op-één coaching waarbij onze trainers zich richten op uw persoonlijke doel en aandacht besteden aan uw specifieke (medische) situatie. Speciaal voor mensen die graag wat meer begeleiding willen of behoefte hebben aan meer informatie en kennis op het gebied van effectieve trainingen. Squash City heeft diverse topcoaches in dienst die u kunnen helpen om uw doelen te verwezenlijken.

Dus wilt u:

 • Een Personal Trainer die zorgt dat u op en top gemotiveerd blijft?
 • Sneller uw doelen behalen?
 • Meer uitdaging in uw training? 
 • Afslanken, effectief uw conditie verbeteren of spieren opbouwen?
 • Andere trainingsvormen zoals Kettlebell training, TRX of Olympic Weight Lifting ontdekken?

Ga dan aan de slag met een van onze high qualified Personal Trainers! Jouw Personal Trainer zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en dat je altijd jouw persoonlijke doel behaalt: resultaat staat bij Squash City namelijk altijd voorop!

Maak kennis met onze Personal Trainers

Mark van der Wallen
Email: mpt4everybody@gmail.com

"Uitbehandeld bij de fysio, maar nog niet zo fit als je wilt zijn? Graag topfit het nieuwe seizoen in? Ik help je graag nog een stapje verder! Als basis studie heb ik het CIOS gedaan en sportmanagement gestudeerd. Hiernaast heb ik vele cursussen gedaan om mijn kennis en ervaring te vergroten. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de fitnessbranche als instructeur en sinds 1998 ook als personal trainer. Vanaf 2002 werk ik bij Squash City als Fitnessmanager, instructeur en Personal Trainer. Ik vind het leuk en dankbaar werk om iedereen te helpen om zijn of haar doelen te bereiken. Ik heb grote affiniteit met sport specifieke trainingen en herstel/revalidatie training, maar je kan natuurlijk ook bij me terecht voor een “gewone” total body workout. Mijn doel: Gevarieerde trainingen geven en samen een manier zoeken om op een verantwoorde manier snel resultaat te boeken."

 

Igor Broersen
Email: igorbroersen@gmail.com

"Ik heb vroeger veel verschillende sporten gedaan (o.a. hardlopen/conditietraining, tennis en voetbal), maar fitness was voor mij liefde op het eerste gezicht. Ik hou van de uitdaging om elke keer nieuwe oefeningen en trainingsmethodes toe te passen op mijn eigen trainingen, maar ook op de mensen die ik dagelijks train bij Squash City: proberen te variëren, af te wisselen en te blijven verrassen. Zo hou je het leuk voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen waar je mee werkt. Het is mijn persoonlijke visie dat je je moet blijven ontwikkelen in wat je doet, wat voor werk dat ook mag zijn – en dat is iets waar ik mezelf en de mensen die ik train aan probeer te houden."

 

 

 

Rober Acar
Email: info@fysicforward.nl

"Het geeft mij energie om mensen op een uitdagende en leuke manier fitter te maken! Met een achtergrond in fysiotherapie geloof ik dat het essentieel is om goed te bewegen om blessurevrij tot het uiterste te kunnen gaan met trainen. Een correcte houding, mobiliteit, stabiliteit en coördinatie zijn de basis en vanuit hier werken we verder. Voordat we beginnen met 1 op 1 trainingen vindt er een intake plaats met bewegingsanalyse, conditie -en techniektesten. Het resultaat hiervan en jouw persoonlijke doelstellingen bepalen het verloop van het trainingstraject.  Wil jij creatiever en effectiever trainen? Start your journey now. Spreek mij aan voor een gratis personal training intakegesprek!"

     

 

 

Michelle Hinds                                                                                                                                                                                                                                                    

Email:    m.veronica.hinds@gmail.com   

"Er zijn mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om te beginnen met trainen, of om hun trainingsgewoonte vol te kunnen houden. Soms traint men regelmatig maar is er een schijnbaar plateau te doorbreken, omdat er geen vooruitgang meer is. Personal training kan bij al deze situaties helpen.

En daar houdt het niet bij op. Voedingsmanagement is een belangrijk onderdeel van werken aan je fitnessdoelen, en je gezondheid in het algemeen. Door grip te hebben op wat je eet en de hoeveelheid ervan, is het mogelijk om je lichaamscompositie te veranderen.

Vanwege ons drukke bestaan grijpen mensen regelmatig naar gemaksvoedsel. Dit is, zoals het woord al aangeeft erg makkelijk, maar vaak krijgen we hierdoor veel suiker, vet en zout binnen. Dit kan ernstige
gezondheidsproblemen met zich meebrengen op de lange termijn en bovendien kan het ons harde werk in
de sportschool teniet doen.

Veranderingen aanbrengen in je leven die zorgen voor een fitness gewoonte is niet gemakkelijk. De gemiddelde sportschool wordt bezocht door een groep trouwe sporters en daarnaast gesponsord door een nog grotere groep thuisblijvers. De thuisblijvers zijn mensen die zowel qua fitness als voedsel als lifestyle extra ondersteuning kunnen gebruiken om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen.

Ik denk hierbij een belangrijk sleutelfiguur te kunnen zijn. Niet alleen heb ik een masterdiploma in de psychologie, maar ik ben ook een gecertificeerd personal trainer. Met mijn kennis over het menselijke lichaam en de menselijke geest, gecombineerd met mijn onuitputtelijke drive om mensen te helpen, ben ik ervan overtuigd dat ik jou zover kan krijgen om blijvende positieve veranderingen in je leven te maken."

 

Maak kennis met Personal Training

Start nú met Personal Training bij Squash City. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op verzenden. Squash City neemt binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 • YIN YOGA

  Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

  Lees meer
 • Leuke collega's gezocht!

  Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

  Lees meer
Meer nieuws