Ben jij op zoek naar een sportschool in Amsterdam?

Bijvoorbeeld omdat je fitter, slanker of sterker wilt worden. En je weet dat fitness daar de juiste oplossing voor is. Het aanbod aan sportscholen in Amsterdam is vrij groot. Waarom dan kiezen voor Squash City Amsterdam? Simpel.

Squash City Amsterdam is veel meer dan een normale sportschool

Juist omdat er zoveel sportscholen zijn in Amsterdam, heeft Squash City duidelijk positie gekozen. Wij geloven dat je alleen fitness resultaat kunt boeken als inspanning afgewisseld wordt met ontspanning. Daarom kunnen leden van onze sportschool naast de fitness faciliteiten gebruik maken van de finse- en infrarood sauna en het stoombad! Ook is sporten bij Squash City zeer afwisselend. De sportfaciliteiten bestaan o.a. uit fitness, meer dan 65 groepslessen per week, TRX workouts, personal training maar ook squashen.

Speciaal bij dé sportschool in Amsterdam; maandelijks opzegbaar

Als sportschool in Amsterdam heeft Squash City gekozen voor een speciaal concept. Je kunt zelf kiezen uit een maandabonnement of een jaarabonnement. De maandabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je ook nog eens bepalen hoe vaak je naar de sportschool wilt komen: in de daluren of onbeperkt.

Profiteer alléén deze maand van de jubileumdeal met meer dan € 100 startvoordeel bij Squash City Amsterdam

 • Ontvang een welkomstpakket t.w.v. € 100
 • Flexibele abonnementen: de maandabonnementen zijn maandelijks opzegbaar

  Meld je nú aan en je maakt kans om op de Squash City gastenlijst te komen! Er zijn een beperkt aantal plekken op de gastenlijst. Vul het formulier hieronder in en ontdek direct of jij 1 van de gelukkige personen bent die met meer dan € 100 voordeel mag starten.

Let op: de de jubileumdeal is alleen beschikbaar voor 16 jaar en ouder.

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 • YIN YOGA

  Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

  Lees meer
 • Leuke collega's gezocht!

  Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

  Lees meer
Meer nieuws