Pak de Jubileum
deal!

MICHELLE

"Er zijn mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om te beginnen met trainen, of om hun trainingsgewoonte vol te kunnen houden. Soms traint men regelmatig maar is er een schijnbaar plateau te doorbreken, omdat er geen vooruitgang meer is. Personal training kan bij al deze situaties helpen.

En daar houdt het niet bij op. Voedingsmanagement is een belangrijk onderdeel van werken aan je fitnessdoelen, en je gezondheid in het algemeen. Door grip te hebben op wat je eet en de hoeveelheid ervan, is het mogelijk om je lichaamscompositie te veranderen.

Vanwege ons drukke bestaan grijpen mensen regelmatig naar gemaksvoedsel. Dit is, zoals het woord al aangeeft erg makkelijk, maar vaak krijgen we hierdoor veel suiker, vet en zout binnen. Dit kan ernstige
gezondheidsproblemen met zich meebrengen op de lange termijn en bovendien kan het ons harde werk in
de sportschool teniet doen.

Veranderingen aanbrengen in je leven die zorgen voor een fitness gewoonte is niet gemakkelijk. De gemiddelde sportschool wordt bezocht door een groep trouwe sporters en daarnaast gesponsord door een nog grotere groep thuisblijvers. De thuisblijvers zijn mensen die zowel qua fitness als voedsel als lifestyle extra ondersteuning kunnen gebruiken om blijvende gedragsverandering te bewerkstelligen.

Ik denk hierbij een belangrijk sleutelfiguur te kunnen zijn. Niet alleen heb ik een masterdiploma in de psychologie, maar ik ben ook een gecertificeerd personal trainer. Met mijn kennis over het menselijke lichaam en de menselijke geest, gecombineerd met mijn onuitputtelijke drive om mensen te helpen, ben ik ervan overtuigd dat ik jou zover kan krijgen om blijvende positieve veranderingen in je leven te maken."

Email:    m.veronica.hinds@gmail.com

TERUG

 

Maak kennis met Personal Training

Start nú met Personal Training bij Squash City. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op verzenden. Squash City neemt binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

SQUASH

SQUASH

Weet je dat wij 13 squashbanen hebben?

Lees meer

FITNESS

FITNESS

Starten met fitness in Amsterdam? Behaal nu je fitnessdoelen!

Lees meer

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Bij Squash City worden er wekelijks meer dan 65 fitness groepslessen gegeven.

Lees meer

WELLNESS

WELLNESS

Prachtige relaxruimte bestaande uit een Turks stoombad, Finse- en infrarood sauna.

Lees meer

BEGIN NU MET SPORTEN

Profiteer alléén deze maand van de jubileumdeal met meer dan € 100 startvoordeel
Squash City, zoveel meer dan squash alleen!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-02

Nieuwe collega's gezocht!

Wij zijn weer opzoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken!

Geplaatst op 2020-10-02

Corona Virus Updates

Blijf op de hoogte van al onze corona maatregelen en updates