Pak de Jubileum
deal!

Corona Virus Updates

 

Corona virus UPDATES

 

 

Corona update 25/02/2022

Vanaf 25/02/2022 gelden er geen coronamaatregelen meer voor sporten bij Squash City!

 


Corona update 12/11/2021

Naar aanleiding van de nieuwste maatregelen van het kabinet (sluiting om 17:00 uur) gaan we - zolang deze maatregelen van kracht zijn - van maandag tot en met vrijdag om 6:00 uur open. En kan je in het weekeind komen sporten vanaf 8:00 uur!


Corona update 12/11/2021

Houd je coronatoegangsbewijs klaar bij binnenkomst. Alleen met een geldige QR kom je binnen.

Onze horecagelegenheid is vanaf 20.00 uur gesloten.


Corona update vanaf 5 juni

We zijn blij!

Vanaf zaterdag 5 juni mag en kan er weer zoveel meer bij Squash City:

 • Groepslessen zowel binnen als buiten, klik hier voor het actuele rooster
 • Kleedkamers en douches open
 • De nieuwe sauna gaat eindelijk in gebruik!
 • Bar en restaurant gaan open
 • Er mogen weer onderlinge squashwedstrijden gespeeld worden, klik hier om een baan te reserveren
 • En ook de laddercompetitie gaat weer van start, klik hier om je aan te melden.

Je moet je registreren bij de receptie bij binnenkomst waarna je kunt gaan sporten.

Ook blijven er maatregelen van kracht tijdens het sporten in Squash City.


Corona update 12/05/2021

Goed nieuws! De sportscholen mogen weer open. Ook wij gaan onder voorbehoud vanaf 19 mei 7:00 uur 's morgens weer open!

Er blijven wel maatregelen van kracht tijdens het sporten in Squash City:

 • Draag een mondkapje bij binnenkomst, deze mag af bij het betreden van de sportruimtes.
 • Houdt altijd 1,5m afstand.
 • Kleedkamers blijven garderobe ruimtes en zijn alleen te gebruiken om je (waardevolle) spullen op te bergen in een locker. Omkleden is niet toegestaan, kom in sportkleding naar Squash City. Neem schone indoor sportschoenen mee. Wisselen van schoenen kan op de begane grond.
 • De doucheruimtes en sauna blijven gesloten.
 • Het blijft mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5m wordt gehandhaafd. Wedstrijden mogen niet, “Sides” mag wel (Google “Sides Squash”). Squashlessen van onze coaches Tom & Nick gaan door, deze kan je reserveren bij de receptie. Bekijk deze instructievideo van Squash Bond Nederland, en gebruik deze tips om verantwoord te squashen op 1,5 meter afstand. Weten welke richtlijnen er nu gelden óf meer weten over squash? Bekijk dan www.squash.nl
 • Ga na het sporten meteen weg, of drink een koffie op het terras!
 • De lessen, zowel binnen als buiten, blijven allemaal doorgaan. Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de les en ga meteen na afloop weg.
 • Je hoeft niet te reserveren voor de fitness, maar respecteer het maximum aantal bezoekers per ruimte, dit staat aangegeven bij de ingang van iedere ruimte. Houd altijd 1,5m afstand - ook als je samen traint. Is het te druk? Zoek in een andere ruimte een plekje. Het is niet toegestaan te trainen in de fitnessruimte in groepen van 2 of meer personen.
 • Bar en restaurant blijven helaas gesloten, het terras is wel open. Hier gelden de huidige terras regels.

Verder willen we als Squash City voor iedereen een veilige omgeving creëren. We hebben ons best gedaan alle adviezen van het RIVM op te volgen, maar kunnen dit niet alleen. Daarom vragen we nogmaals iedereen de 1,5m afstand te respecteren en een mondkapje te dragen buiten de sportruimtes.

Geef elkaar de ruimte, ook op het trappenhuis. Komt er iemand naar beneden gelopen? Wacht dan even tot hij/zij van de trap af is voor je naar boven loopt.

Heb je COVID-19 gerelateerde klachten? Blijf thuis! Alleen zo houden we het virus buiten Squash City.

We hopen dat iedereen veilig en met veel plezier blijft sporten bij Squash City. 

Stay safe! 


CORONA UPDATE 23/03/2021

Vanaf VRIJDAG 26 MAART extra outdoor lessen op MAANDAG, WOENSDAG en VRIJDAG om 10u en ZATERDAG om 11u.


CORONA UPDATE 15/03/2021

Goed nieuws - we gaan weer naar buiten!

Vanaf woensdag 17 maart kun je weer genieten van het buiten sporten in onze overdekte parkeergarage onder de spoorlijn naast Squash City.

Wat bieden wij: Outdoor Workout: afwisselende lessen van 40 minuten waarbij de instructeurs gebruik maken van o.a. kettlebells en TRX. Maandag t/m vrijdag om 8 en 9u en zaterdag om 9 en 10u. Ook kun je weer zelfstandig trainen met gebruik van dumbbells en bankjes en staan er spinningfietsen klaar voor een individuele training. Deze sessies zijn per uur te reserveren. Maandag t/m vrijdag van 8 tot 12u en zaterdag van 9 tot 12u.

Kosten: € 5,- per les of trainingssessie, ter plekke met je mobiele telefoon of contant te betalen.

Wij verzoeken je om vijf minuten voor aanvang van het sporten je te melden bij de ingang van de parkeergarage. De deuren van Squash City zijn helaas nog steeds gesloten. Natuurlijk blijf je bij mogelijke corona klachten thuis. 

Reserveren doe je via deze link. Als je hebt gereserveerd en je kan toch niet komen sporten meld je dan zo snel mogelijk ook weer af via deze link.

ALLE LIDMAATSCHAPPEN BLIJVEN ON HOLD TOT WE BINNEN WEER OPEN MOGEN!


UPDATE 15/12/2020

Helaas moeten we naar aanleiding van de toespraak van Mark Rutte op maandag 14 december jl. onze deuren weer sluiten tot in ieder geval woensdag 20 januari 2021.

Wat betekent dit voor jouw lidmaatschap? Net als vorige keer zullen we alle lidmaatschappen per direct bevriezen (er zal niet worden geïncasseerd tijdens de lock-down). Zodra we weer open mogen wordt je abonnement automatisch weer opgestart.

Wij blijven druk bezig met het vernieuwen van het stoombad en de sauna, ook gaan we ondertussen verder met diverse onderhoudswerkzaamheden aan het hele pand. Zo zijn we er helemaal klaar voor, als we straks weer open mogen.

Om de komende weken toch fit te blijven kun je via Facebook of ons Youtube kanaal online lessen volgen. We zullen jullie via de website zoveel mogelijk op de hoogte houden, indien je vragen hebt stuur een mail naar info@squashcity.com

In de tussentijd, blijf gezond!


UPDATE 17/11/2020

Vanaf donderdag 19 november mogen we weer groepslessen geven!

De douches en kleedkamers mogen nog niet gebruikt worden, de lockers blijven toegankelijk om je (waardevolle) spullen op te bergen. Omkleden is niet toegestaan.

Kijk hier voor het actuele rooster

Alle coronamaatregelen van voor 4/11 blijven nog van kracht.


UPDATE 4/11/2020

N.a.v. de persconferentie van 3 november mogen wij de komende periode geen groepslessen geven. Ook de buitenlessen komen hiermee te vervallen.

Wel blijven wij de mogelijkheid aanbieden om, individueel, buiten te trainen. Op ma-vrij 8.00-11.00, ma-do 18:00-19:00 en za-zo: 9.00-12.00 uur kun je zelf trainen met TRX en kettlebells m.b.v. een door ons beschikbaar gesteld schema. Een instructeur zal hierbij aanwezig zijn voor uitleg en correcties. Je mag natuurlijk ook je eigen schema volgen.

Onze spinningfietsen buiten zijn vrij toegankelijk voor vrije trainingen voor al onze leden.

Als lid kan je zonder te reserveren in onze fitnessruimte aan de slag, maar ben je hierin nog onervaren of wil je een nieuw schema? Maak dan een gratis afspraak met een van onze fitnessinstructeurs!

Squashen mag onder dezelfde voorwaarden als voorheen, welke je hier onder kan lezen. 


UPDATE 14/10/2020

Goed nieuws! Wij blijven open en jij kan blijven sporten.

Helaas blijven de COVID-19 besmettingen wel stijgen, wat heeft geleid tot extra maatregelen vanuit de overheid. Wat betekenen deze nieuwe maatregelen voor jou tijdens het sporten in Squash City?

 • Houdt altijd 1,5m afstand.
 • Kleedkamers worden vanaf nu garderobe ruimtes en zijn alleen nog te gebruiken om je (waardevolle) spullen op te bergen in een locker. Omkleden is niet toegestaan, kom in sportkleding naar Squash City. Neem schone indoor sportschoenen mee. Wisselen van schoenen kan op de begane grond.
 • De doucheruimtes en sauna zijn vanaf nu gesloten.
 • Het blijft mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5m wordt gehandhaafd. Wedstrijden mogen niet, “Sides” mag wel (Google “Sides Squash”). Squashlessen van onze coach Nick Kuys gaan door, deze kan je reserveren bij de receptie. Bekijk deze instructievideo van Squash Bond Nederland, en gebruik deze tips om verantwoord te squashen op 1,5 meter afstand. Weten welke richtlijnen er nu gelden óf meer weten over squash? Bekijk dan www.squash.nl
 • Ga na het sporten meteen weg.
 • De lessen, zowel binnen als buiten, blijven allemaal doorgaan. Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de les en ga meteen na afloop weg.
 • Je hoeft niet te reserveren voor de fitness, maar respecteer het maximum aantal bezoekers per ruimte, dit staat aangegeven bij de ingang van iedere ruimte. Houd altijd 1,5m afstand - ook als je samen traint. Is het te druk? Zoek in een andere ruimte een plekje. Het is niet toegestaan te trainen in de fitnessruimte in groepen van 2 of meer personen.
 • Bar en restaurant blijven helaas gesloten.

Verder willen we als Squash City voor iedereen een veilige omgeving creëren. We hebben ons best gedaan alle adviezen van het RIVM op te volgen, maar kunnen dit niet alleen. Daarom vragen we nogmaals iedereen de 1,5m afstand te respecteren. Geef elkaar de ruimte, ook op het trappenhuis. Komt er iemand naar beneden gelopen? Wacht dan even tot hij/zij van de trap af is voor je naar boven loopt.

We adviseren het gebruik van een mondkapje in de algemene ruimtes, tijdens je training of les mag je het mondkapje afdoen.

Heb je COVID-19 gerelateerde klachten? Blijf thuis! Alleen zo houden we het virus buiten Squash City.

We hopen dat iedereen veilig blijft sporten bij Squash City. 

Stay safe! 

Met sportieve groet,  

Team Squash City  


30/09/2020 Coronavirus - Extra richtlijnen

 • Bewaar altijd 1,5m afstand van elkaar
 • Het is niet toegestaan te trainen in de fitness ruimte in groepen van 2 of meer personen
 • Squash City adviseert het gebruik van een mondkapje buiten de sportruimtes
 • Dringend advies geen gebruik te maken van de kleedkamers, kom zoveel mogelijk omgekleed. Vergeet niet je binnen sportschoenen mee te nemen
 • Gelieve thuis te douchen
 • Toegang tot Squash City kan worden geweigerd bij teveel bezoekers
 • Maak ruimte voor elkaar waar nodig - trappenhuis, kleedkamers etc
 • De bar en het restaurant zijn voorlopig gesloten

Squash City sluit maandag t/m donderdag om 23:00 uur en vrijdag om 21:00 uur.

 

SQUASH

SQUASH

Weet je dat wij 13 squashbanen hebben?

Lees meer

FITNESS

FITNESS

Starten met fitness in Amsterdam? Behaal nu je fitnessdoelen!

Lees meer

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Bij Squash City worden er wekelijks meer dan 65 fitness groepslessen gegeven.

Lees meer

WELLNESS

WELLNESS

Prachtige relaxruimte bestaande uit een Turks stoombad, Finse- en infrarood sauna.

Lees meer

OM JE METEEN IN TE SCHRIJVEN

Start nu en profiteer van de jubileumdeal met meer dan € 100 startvoordeel
Squash City, zoveel meer dan squash alleen!

KLIK JE HIER
Geplaatst op 2020-10-02

Nieuwe collega's gezocht!

Wij zijn weer opzoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken!

Geplaatst op 2020-10-02

Corona Virus Updates

Blijf op de hoogte van al onze corona maatregelen en updates