Yoga bij Squash

Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig manieren om zich te ontspannen, om te gaan met stress en gezond te blijven. Herken je dit? Dan is yoga misschien iets voor jou! Bij Squash City kan je verschillende vormen van yoga volgen. Probeer ze allemaal om te kijken welke les het beste bij jou past!

De Vinyasa Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij verschillende houdingen uitgevoerd worden op het ritme van je ademhaling. Zo ontstaat er een “flow”, waardoor je ontspant en je energie vrij maakt. De nadruk ligt op dynamiek en kracht.

Yin Yang Yoga bestaat uit beweeglijke en soms krachtige Yang houdingen waardoor warmte ontwikkeld wordt. Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels en worden doorgaans lang aangehouden. 

Yin yoga richt zich op het ontspannen van je spieren. Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin Yoga poses tussen de drie en vijf minuten worden vastgehouden. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.

Begin je net met yoga? Dan is er op vrijdag de yoga voor beginners. In deze les komen de basistechnieken van veelvoorkomende yogahoudingen uitvoerig aan bod.

Maandag 9:00            Vinyasa Flow

Woensdag 12:00        Yin Yoga

Woensdag 19:00        Vinyasa Flow

Donderdag 9:00         Vinyasa Flow

 

  • YIN YOGA

    Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

    Lees meer
  • Leuke collega's gezocht!

    Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

    Lees meer
Meer nieuws