Buitensporten

Wij zijn weer begonnen met onze buiten activiteiten! 

Goed nieuws - nog meer lessen!

Vanaf VRIJDAG 26 MAART extra outdoor lessen op MAANDAG, WOENSDAG en VRIJDAG om 10u en ZATERDAG om 11u!

Wat bieden wij: Outdoor Workout: afwisselende lessen van 40 minuten waarbij de instructeurs gebruik maken van o.a. kettlebells en TRX. Maandag t/m vrijdag om 8 en 9u en zaterdag om 9 en 10u. Ook kun je weer zelfstandig trainen met gebruik van dumbbells en bankjes en staan er spinningfietsen klaar voor een individuele training. Deze sessies zijn per uur te reserveren. Maandag t/m vrijdag van 8 tot 12u en zaterdag van 9 tot 12u.

Kosten: € 5,- per les of trainingssessie, ter plekke met je mobiele telefoon of contant te betalen.

Wij verzoeken je om vijf minuten voor aanvang van het sporten je te melden bij de ingang van de parkeergarage. De deuren van Squash City zijn helaas nog steeds gesloten. Natuurlijk blijf je bij mogelijke corona klachten thuis. 

Reserveren doe je via deze linkLog in met je lidmaatschapsnummer en geboorte datum! Als je hebt gereserveerd en je kan toch niet komen sporten meld je dan zo snel mogelijk ook weer af via deze link.

ALLE LIDMAATSCHAPPEN BLIJVEN ON-HOLD TOT WE WEER OPEN MOGEN!

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

 

  • YIN YOGA

    Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

    Lees meer
  • Leuke collega's gezocht!

    Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

    Lees meer
Meer nieuws