Sauna in Amsterdam

Sportschool Squash City biedt meer dan alléén fitness in Amsterdam. Het beschikt ook over een prachtige relaxruimte bestaande uit een Finse- en infrarood sauna. Hier mag je gratis gebruik van maken als je lid bent bij Squash City.

Sauna is een van oorsprong Finse benaming voor een ruimte waarin een droog heteluchtbad genomen kan worden. De temperatuur is zo hoog, 80-120°C, dat de bader snel gaat zweten. Het zweten wordt als reinigend ervaren, daarom wordt het bezoeken van een sauna ook wel als “saunabad” aangeduid in de zin van persoonlijke verzorging. Ook mentaal wordt zo’n heteluchtbad door regelmatige saunabezoekers als “reinigend”, ontspannend ervaren.

Finse- en infrarood sauna na de fitness

Om een fitness training echt compleet te maken is het aan te raden je bezoek af te sluiten met de sauna. Onze leden vertellen ons dat na gebruik van de sauna eventuele spierpijn de volgende dag geminimaliseerd, of zelfs geheel niet aanwezig is. Geef jouw lichaam en geest deze gezonde opkikker! 

Heb je vragen over de sauna of het gebruik daarvan? We helpen je graag bij de receptie. 

  • YIN YANG YOGA

    Tijdens de yin yang yoga lessen wordt yin yoga gecombineerd met elementen uit yang yoga stijlen zoals vinyasa yoga. Yang yoga...

    Lees meer
  • Social Squash Nite!

    De Social Squash Nite is op vrijdag 27 september 2019. Een gezellige avond squashen met verschillende spelers voor beginners, m...

    Lees meer
Meer nieuws