Sauna in Amsterdam

Sportschool Squash City biedt meer dan alléén fitness in Amsterdam. Het beschikt ook over een prachtige relaxruimte bestaande uit een Finse- en infrarood sauna. Hier mag je gratis gebruik van maken als je lid bent bij Squash City.

Sauna is een van oorsprong Finse benaming voor een ruimte waarin een droog heteluchtbad genomen kan worden. De temperatuur is zo hoog, 80-120°C, dat de bader snel gaat zweten. Het zweten wordt als reinigend ervaren, daarom wordt het bezoeken van een sauna ook wel als “saunabad” aangeduid in de zin van persoonlijke verzorging. Ook mentaal wordt zo’n heteluchtbad door regelmatige saunabezoekers als “reinigend”, ontspannend ervaren.

Finse- en infrarood sauna na de fitness

Om een fitness training echt compleet te maken is het aan te raden je bezoek af te sluiten met de sauna. Onze leden vertellen ons dat na gebruik van de sauna eventuele spierpijn de volgende dag geminimaliseerd, of zelfs geheel niet aanwezig is. Geef jouw lichaam en geest deze gezonde opkikker! 

Heb je vragen over de sauna of het gebruik daarvan? We helpen je graag bij de receptie. 

Sportschool Squash City in Amsterdam is dé plek voor fitnessgroepsfitness of squash. Bij Squash City ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

  • YIN YOGA

    Yin yoga houdingen zijn gericht op de diepere weefsels (de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel) en worden doorgaans la...

    Lees meer
  • Leuke collega's gezocht!

    Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's voor ons bar-receptie team. Interesse? Mail je CV met motivatiebrief naar...

    Lees meer
Meer nieuws